10.02.2006 г., 1:31 ч.

Веднъж и завинаги 

  Поезия
865 0 8

Веднъж ме обичай,
но истински..
не през миг
и по капка..
Предавай ме..
но веднъж..
наведнъж..
Не всеки ден
и по малко..
Веднъж си иди,
но завинаги..
не всяка нощ
докато съмне..
Забрави ме...
веднъж..
но така,че и аз
да не помня.

© Тони Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??