27 апр. 2008 г., 11:46

Великден 

  Поэзия » Другая
1311 0 13
 

Великден наближава

и празник в душите ни настава.

Нека всички да са засмени,

весели и в нови премени!

 

С цветовете на дъгата

ще боядисаме ние яйцата -

в жълто, червено,

синьо, зелено...

 

И шарени ще има -

чак погледът ни ще се взима

от цветното разнообразие голямо.

Нека има радост само!

 

Преди мен е съществувал и след мен ще го има,

защото Великден лошотията от всекиго взима,

с много радост и обич ни дарява,

и без надежда никого не оставя!

 

© Анна Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??