17 апр. 2009 г., 09:42

Великден 

  Поэзия » Другая
818 0 10

Смълчана тишина във храма.

В молитви съм изцяло потопена

и с вперен взор в пламъче трептящо

се моля пламенно от вяра запленена...

 

"Смили се Боже над Децата,

над грешките ни всеки ден.

Дари ни със късмет и обич

и мъничко любов... за мен."

 

С безмълвие ме завладява храмът

и тук сме със Иисус сами:

аз - на колене шептя словата,

той - разпнат е навел очи...

 

От пламъкът в кандилото светлина струи,

която с молитви води ме по дълъг път

и вярвайки с надежда ме теши,

че някога ще срещнем се с Иисус отвъд...

 

 

На всички "откровенци" желая много здраве, късмет, любов, нови музи и весели Великденски празници!

© Nina Toshich Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??