Смълчана тишина във храма.
В молитви съм изцяло потопена
и с вперен взор в пламъче трептящо
се моля пламенно от вяра запленена...
"Смили се Боже над Децата,
над грешките ни всеки ден.
Дари ни със късмет и обич
и мъничко любов... за мен."
С безмълвие ме завладява храмът
и тук сме със Иисус сами:
аз - на колене шептя словата,
той - разпнат е навел очи...
От пламъкът в кандилото светлина струи,
която с молитви води ме по дълъг път
и вярвайки с надежда ме теши,
че някога ще срещнем се с Иисус отвъд...
На всички "откровенци" желая много здраве, късмет, любов, нови музи и весели Великденски празници!
© Nina Toshich All rights reserved.