4 апр. 2010 г., 16:30

Великден 

  Поэзия » Для детей
1164 0 3

ВЕЛИКДЕН

 

Яйчицата са красиви само в един ден -

а този ден е Великден!

Мама идва тук, при мен

и намазва ме със цвят - цвят червен.

 

Три дена този празник трае

и всеки от тях желан е - то се знае!

Всеки на мoйто яйчице желае

силата да разгадае.

 

Синьо на цвят е мойто яйчице,

а от колебание премигва твойто личице -

дали твойто яйчице ще стане на ролце,

защото - че ще победя - ми казва мойто сърчице!



                          Ралица Костова

 

© Ралица Костова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??