Вълшебен ден на вяра и добро
Е днес – църковните камбани са запели.
Любов в простора необятен проехтява.
И в нежен танц увлича пролетта.
Как да изчезне Вярата?
Денят ни чака за Добро…
Една усмивка - не ни струва нищо,
Но омагьосва с много топлина…
Е неусетно стана чудно писан днес Светът!
© Мария Радкова Все права защищены