28.04.2019 г., 17:52 ч.

Великден е! 

  Поезия » Акростихове
919 1 2

Вълшебен ден на вяра и добро

Е днес – църковните камбани са запели.

Любов в простора необятен проехтява.

И в нежен танц увлича пролетта.

Как да изчезне Вярата?

Денят ни чака за Добро…

Една усмивка - не ни струва нищо,

Но омагьосва с много топлина…

 

Е неусетно стана чудно писан днес Светът!

 

© Мария Радкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Отново намерих вдъхновението - моят отдавнашен профил бе Виолет Гаджева
  • Христос Воскресе, Мария! Поздравления за първото ви произведение!
Предложения
: ??:??