Вероятностите са хиляди на брой -
да обичам, да намразя, да си тръгна.
И този път няма да се дам без бой,
но се моля след всеки удар да се връщаш.
Аз имам хиляди сърца,
които хората без жал изтръгват
и се надявам да не се заинатиш за това,
че съм безсърдечна и лесно ще си тръгна.
Аз съм просто най-нещастната душа,
която ти изпраща писмо в бутилка.
Без да знае кой си! Ще дойдеш ли? Кога?
Когато ме познаеш, ме повикай!
© Пепп Все права защищены
която ти изпраща писмо в бутилка!
Много ми хареса!Поздравления!