Весел мокър сняг
от небето заваля
и покрива с похлупак
лошите неща...
Здраво ще ги замрази
и превърне във висулки,
а когато се стопи,
лошото ще е отмито.
Весел мокър сняг
от небето заваля
и в картина със замах
изрисува той - света!
© Живко Желев Все права защищены
С уважение.