31.12.2011 г., 12:26 ч.

Весел сняг 

  Поезия » Пейзажна
583 0 3

Весел мокър сняг

от небето заваля

и покрива с похлупак

лошите неща...

Здраво ще ги замрази

и превърне във висулки,

а когато се   стопи,

лошото ще е отмито.

Весел мокър сняг

от небето заваля

и в картина със замах

изрисува той - света!

 

 

 

 

 

 

© Живко Желев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??