6 июл. 2004 г., 15:56

Вещица 

  Поэзия
1302 0 6
Вещица съм.
Прокълната в самотата си.
Понякога се вмъкнам във съня ти
Неочаквано.
Обърквам те,
На сутринта изчезвам.
Не се опитвай да ме хванеш –
Превърнах се в дим
От уханните свещи.
Лъчите на слънцето ме разнасят,
Но тук съм –
Свързана с въздуха.
Чакам следващата вечер.

© Кери Исова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??