30 окт. 2015 г., 09:47

Вещица 

  Поэзия » Другая
287 0 2

Не се захласвай толкова по мен!
Не знаеш със какво си се захванал.
Прочитам мислите от разстояние
и знам какво ще следва по-нататък.
За тебе ми е жал, виж във очите ми
безброй удавили се от любов.
Не ме затрогнаха дори сълзите им
за мене любовта е просто лов.
Чуй, откажи се, докато е още време
любовно биле ти забърках.. страстно.
Не го изпивай! Дявол да го вземе!
Не го изпивай! Утре ще е късно!
Е... да ти кажа тъжните последствия.
Ти роб ще си докрай на тази обич.
Когато влюбиш се във вещица,
да се измъкнеш до живот ще молиш.

© Мая Ангелова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??