Ветрецът на любовта
За моето спокойствие се грижиш,
за моята душевна красота,
издигаш ме и ме понасяш
кат есенен ветрец - листа.
Аз Обичам те - копнея
за Любов, щастливи дни,
пожелавам и на тебе
здраве, щастие, мечти!...
© Вал Герх Все права защищены