Dec 28, 2013, 7:46 PM

Ветрецът на любовта 

  Poetry » Love
546 0 1

          Ветрецът на любовта

 

За моето спокойствие се грижиш,

      за моята душевна красота,

       издигаш ме и ме понасяш

        кат есенен ветрец - листа.

 

          Аз Обичам те - копнея

        за Любов, щастливи дни,

           пожелавам и на тебе

         здраве, щастие, мечти!...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??