7 дек. 2006 г., 06:33

видях любовта ти,но късно 

  Поэзия
613 0 0

Аз ли късно те намерих
или ти си тръгна рано?
Срещнах те, когато те изгубих
и сърцето ми кърви от тази рана.

Открих в теб една душа,
която аз сама превърнах в измама.
От човек, готов сърцето си да ми дари,
ти безчувствен и жесток към мене стана.

© Лора Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??