Виенско колело
Живот като виенско колело -
ту си отгоре, ту си най-отдолу.
Каквото дойде, е добре дошло,
и после пак въртиш се отначало.
Лъжи, пари - за всичко си готов,
не можеш тънки сметки да си правиш.
ДайБоже, всичко да е на добро,
а другото животът го решава.
Дали е избор, карма или Бог,
върти се колелото да забрава.
А може би животът е любов
и всеки любовта си заслужава.
© МАРИЯНА ФИЛИПОВА Все права защищены