1 авг. 2014 г., 15:56

Вигенин и Украйна 

  Поэзия » Гражданская
367 0 0

Вигенин, знаеш ли кой подкрепяш, кой?
Тези украинци, които използват за бой

балистични ракети, можещи да убият хиляди хора.

Да, война е, но не можем да ти простим позора!

 

alterinformation.wordpress.com/2014/07/29/8949204205/ 

© Георги Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??