31 июл. 2013 г., 20:42

Вихрушка 

  Поэзия » Любовная
509 0 0

Като ледена вихрушка

от твоята любов

душата ми се люшка.

Няма и пъртина.

Затрупа я лавина.

Дори не стигнах до върха.

Останах долу под снега.

Ах, тези ледени бодли!

Ледът дали ще се стопи?

© Снежана Терзиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??