18 мар. 2016 г., 07:50

VII 

  Поэзия
516 1 8

Ухая на цигарен дим, 
на уиски  и червило.
А под ноктите ми 
е засъхнала  кръвта 

на най-добрия

ти приятел.
Когато се събудиш
утре сутринта,
вече няма да ме има.
Не само във леглото ти.
Изобщо.
Ако искаш, потърси ме.
Ще бъда пепелта
по масичката в хола ти.
И утайката 
от вчерашното ти кафе.
И разхвърляните ти 
възглавници.
Нищо повече 
от лепкавия спомен 
за присъствие.

© AbyssDevourer Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??