10 авг. 2008 г., 16:06

Виж 

  Поэзия
873 0 0

Виж красивото момиче в черния ковчег...

Виж сълзите още капят от очите,

които няма никога вече да се отворят...

Виж устните й - още зажаднели са за твоите...

Виж нежните й ръце - още са в молитва свити...

Чуваш ли?... Чуваш ли как вика твоето име?...

Чуваш ли риданието й нощем?...

Чуваш ли нежния й глас как шепти: "Обичам те!",

дори момичето да е заровено в пръстта...

© Симона Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??