Aug 10, 2008, 4:06 PM

Виж 

  Poetry
875 0 0

Виж красивото момиче в черния ковчег...

Виж сълзите още капят от очите,

които няма никога вече да се отворят...

Виж устните й - още зажаднели са за твоите...

Виж нежните й ръце - още са в молитва свити...

Чуваш ли?... Чуваш ли как вика твоето име?...

Чуваш ли риданието й нощем?...

Чуваш ли нежния й глас как шепти: "Обичам те!",

дори момичето да е заровено в пръстта...

© Симона All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??