28 дек. 2004 г., 09:13

Виждам... 

  Поэзия
896 0 0

Виждам го Господ пред мен.

Безплътен и мълчалив като сянка.

Мълчалив. Мълчалив.

Аз не съм пророк.

При мене ангели не идваха.

Гласа им никога не чух.

При мене идваха и още идват демони,

за да поплачат на гърдите ми
и да ги погаля.

 

12.2003

© Катя Дойчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??