Dec 28, 2004, 9:13 AM

Виждам... 

  Poetry
898 0 0

Виждам го Господ пред мен.

Безплътен и мълчалив като сянка.

Мълчалив. Мълчалив.

Аз не съм пророк.

При мене ангели не идваха.

Гласа им никога не чух.

При мене идваха и още идват демони,

за да поплачат на гърдите ми
и да ги погаля.

 

12.2003

© Катя Дойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??