Виждам те...
Поглеждам през прозореца в мрака.
Виждам те...
Но знам, че е илюзия голяма.
Сън ли си или видение? Кажи...
Виждам те...
Това е сянката на влака...
Само миг прегърната от теб да бях...
Отдалечаваш се от мене
с всеки следващ миг...
Хора всякакви минават.
Качват се и отминават...
Дали ще се кача на влака?
Виждам те...
Подари ми времето...
© Дани Все права защищены