4 мар. 2022 г., 06:56

Вик 

  Поэзия » Оды и поэмы, Свободный стих
228 2 2

 

В сърцето ми напира мъка

И страх за малките в света...

Обзема ме и луда ярост!

С кого воювате??? С кого?

Със бебета... деца, жени и старци!!??

Със кого!?

Нима, не навоюваха се всички?

Нима, историята не научи всички!?

Нима, така и никой не разбра!?

Земята ничия не е!

Ничия!

Но ние - принадлежим ѝ всички!!!

 

Valentina Mitova

02/03/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??