В сърцето ми напира мъка
И страх за малките в света...
Обзема ме и луда ярост!
С кого воювате??? С кого?
Със бебета... деца, жени и старци!!??
Със кого!?
Нима, не навоюваха се всички?
Нима, историята не научи всички!?
Нима, така и никой не разбра!?
Земята ничия не е!
Ничия!
Но ние - принадлежим ѝ всички!!!
Valentina Mitova
02/03/2022
© Valentina Mitova Всички права запазени