22 окт. 2004 г., 01:30

вимовна ли съм 

  Поэзия
1370 0 1

ВИНОВНА ЛИ СЪМ

виновна ли съм аз,
че те обичам?
Виновна ли съм,че не мога
тези думи да отричам?

вина ли е това,че в лицето ти,
открих аз съм любовта?
вина ли е копнежа,
силната мечта да те видя на мига?

ако е така кажи ми го сега,
защото не виждам,какво лошо има,
във това да обичаш една мечта.

© МаГи Ст Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • чакам коментари,каквито и да са те,ще ги приема и ще ви благодаря!
Предложения
: ??:??