Вина
Виновна ли съм аз кажи ми ти
Че тъй дълго бях самотна във живота
Но ето дойде и моят час
Появи се ти в живота мой
Дойде и помете всичко покрай мен
Забравих аз за всичко друго
И започнах да те чувствам тъй близо до мен
Душите ни се търсят
Душите ни се привличат
Не не те виня
Не няма вина
Аз исках малко
И то малко щастие за мен
И ето на то дойде
Искам да изтрия вината
Пред теб
Не съм виновна за нищо
Душата тупти тъй както за първи път и се чувствам подмладена© Марияна Димитрова Все права защищены