May 25, 2008, 4:41 PM

Вина 

  Poetry
484 0 1

 

Вина

 

Виновна ли съм аз кажи ми ти

Че тъй дълго бях самотна във живота

Но ето дойде и моят час

Появи се ти в живота мой

Дойде и помете всичко покрай мен

Забравих аз за всичко друго

И започнах да те чувствам тъй близо до мен

Душите ни се търсят

Душите ни се привличат

Не не те виня

Не няма вина

Аз исках малко

И то малко щастие за мен

И ето на то дойде

Искам да изтрия вината

Пред теб

Не съм виновна за нищо

                  Душата тупти тъй както за първи път и се чувствам подмладена

© Марияна Димитрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??