23 мар. 2016 г., 21:10

Винаги 

  Поэзия
275 1 0

Загубих те завинаги. Загубих те.
В живота ми е пусто и е празно.
Боли ме и ми липсваш до безумие.
И да те чакам да се върнеш е напразно.

 

Не ще докосна повече ръката ти.
Сълзите ми ще се превърнат в пепел.
Но ще те нося винаги в душата си.
Поклон. И нека пътят ти е светъл!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

* В памет на баба.

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??