14 мая 2012 г., 09:58

Винаги... 

  Поэзия
753 0 13

Прегръщам те с ръце

от хиляди мечти.

Целувам те

със жадни устни-спомени.

И по пътечката-съдба

отново цъфваш ти

и пак в душата ми

е пролет.

 

Гнездо от радост

свива пак страстта

и вярвам ти,

и те желая лудо.

И сякаш е измислица

смъртта

и заедно с теб

винаги ще бъдем!

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??