May 14, 2012, 9:58 AM

Винаги... 

  Poetry
750 0 13

Прегръщам те с ръце

от хиляди мечти.

Целувам те

със жадни устни-спомени.

И по пътечката-съдба

отново цъфваш ти

и пак в душата ми

е пролет.

 

Гнездо от радост

свива пак страстта

и вярвам ти,

и те желая лудо.

И сякаш е измислица

смъртта

и заедно с теб

винаги ще бъдем!

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??