4 окт. 2013 г., 20:07

Винаги до мен 

  Поэзия » Любовная
485 0 0

  Винаги до мен

 

Отлитат дните сиви,

отново си до мен,

с вечери красиви,

когато си при мен,

желая тъй да бъде

за вечни времена,

и щастието да е с нас,

и Любовта!...

© Вал Герх Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??