10 дек. 2008 г., 12:42

Винаги съм се удавял в черното... 

  Поэзия » Любовная
929 0 15

 

Винаги съм се удавял в черното!

(косите ти са пример за изгубване)

Сърцето ми така е неизвергнато,

че се нуждае от погубване!

 

Винаги съм знаел, че си в Мрака!

(твърде моя си за скриване)

Казват, че Смъртта те чака,

когато я посрещнеш със убиване!

© Николай Драгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??