Винаги съм се удавял в черното!
(косите ти са пример за изгубване)
Сърцето ми така е неизвергнато,
че се нуждае от погубване!
Винаги съм знаел, че си в Мрака!
(твърде моя си за скриване)
Казват, че Смъртта те чака,
когато я посрещнеш със убиване!
© Николай Драгиев Всички права запазени