Dec 10, 2008, 12:42 PM

Винаги съм се удавял в черното... 

  Poetry » Love
934 0 15

 

Винаги съм се удавял в черното!

(косите ти са пример за изгубване)

Сърцето ми така е неизвергнато,

че се нуждае от погубване!

 

Винаги съм знаел, че си в Мрака!

(твърде моя си за скриване)

Казват, че Смъртта те чака,

когато я посрещнеш със убиване!

© Николай Драгиев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??