21 февр. 2009 г., 22:20

Винаги за теб 

  Поэзия » Любовная
1354 0 4
Със сетен дъх
изпращам те да си вървиш.
И не знам
къде да дяна тази моя сляпа вяра!?
Годините забравени
и радостите отминали.
Миговете, които сме изгубили,
вечно ще личат.
А тъй отчайващо
червени
са копнежите ми,
в мрака...
за теб
със теб
... неизживени...

© Ив Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??