21.02.2009 г., 22:20 ч.

Винаги за теб 

  Поезия » Любовна
1349 0 4
Със сетен дъх
изпращам те да си вървиш.
И не знам
къде да дяна тази моя сляпа вяра!?
Годините забравени
и радостите отминали.
Миговете, които сме изгубили,
вечно ще личат.
А тъй отчайващо
червени
са копнежите ми,
в мрака...
за теб
със теб
... неизживени...

© Ив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??