Feb 21, 2009, 10:20 PM

Винаги за теб 

  Poetry » Love
1372 0 4
Със сетен дъх
изпращам те да си вървиш.
И не знам
къде да дяна тази моя сляпа вяра!?
Годините забравени
и радостите отминали.
Миговете, които сме изгубили,
вечно ще личат.
А тъй отчайващо
червени
са копнежите ми,
в мрака...
за теб
със теб
... неизживени...

© Ив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??