30 июл. 2022 г., 07:35

Вината... 

  Поэзия
164 1 4

 

Вината не беше твоя

Беше моя

Аз, те виждах така, както исках...

Аз те чувах така, както исках...

Аз те разбирах така – както избирах!

Вината... беше във мене и младостта ми!

Вината - беше моя!

Исках да вярвам,

че съм обичана...

 

Valentina Mitova

27/07/2022

© Valentina Mitova Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??