6 нояб. 2012 г., 12:10

Вината е безмилостно жестока 

  Поэзия » Философская
936 0 1

По "Борбата е безмилостно жестока" на Н. Вапцаров

 

 

Вината е безмилостно жестока.
Вината по природа е трагична.
Тя страда. Ти се чувстваш зле... и толкоз
Увисва всичко и загубва смисъл!

Проблем, и след проблема – още.
А всичко е тъй просто и логично.
Решенията често струват скъпо,
но липсата им води до обричане!

© Джейд Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??