18 июн. 2010 г., 12:15

Виновен 

  Поэзия » Любовная
555 1 0

Виновен   

 1  Сам си си виновен,
      чуваш ли ме ти?
      Никога не казвай:
      ще те видя ли, кажи?

  Ти си го направи,
      с твойте тежки нрави.
      Обиди ме жестоко,
      не лети толкоз нависоко.

  Гузен си, нали?
     Признай си - не лъжи.
     Признай се за победен,
     изгуби ме за ден.

 4 Защо направи ти така
     и ме обрече на тъга?
     С къкво заслужих таз съдба
     да съм без теб сега?

© Вики Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??