Виновен
1 Сам си си виновен,
чуваш ли ме ти?
Никога не казвай:
ще те видя ли, кажи?
2 Ти си го направи,
с твойте тежки нрави.
Обиди ме жестоко,
не лети толкоз нависоко.
3 Гузен си, нали?
Признай си - не лъжи.
Признай се за победен,
изгуби ме за ден.
4 Защо направи ти така
и ме обрече на тъга?
С къкво заслужих таз съдба
да съм без теб сега?
© Вики Всички права запазени