17 нояб. 2004 г., 13:28

Виновна ли съм? 

  Поэзия
1057 0 6

Виновна ли съм?

 

Душата ми е в стъклена преграда

Без дъх съм...

Но пожари ме горят като на клада

Виновна ли съм?

Страх ме е да вярвам,

че осъдена съм на вечно страдание...

Защото ОБИЧАМ.

Нима това е престъпление?

От кога?

Не разбирам...

Иначе НЕ МОГА!!!

Ако не обичам - умирам...

© Марина Петрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??