17.11.2004 г., 13:28 ч.

Виновна ли съм? 

  Поезия
1039 0 6

Виновна ли съм?

 

Душата ми е в стъклена преграда

Без дъх съм...

Но пожари ме горят като на клада

Виновна ли съм?

Страх ме е да вярвам,

че осъдена съм на вечно страдание...

Защото ОБИЧАМ.

Нима това е престъпление?

От кога?

Не разбирам...

Иначе НЕ МОГА!!!

Ако не обичам - умирам...

© Марина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??