17 nov 2004, 13:28

Виновна ли съм? 

  Poesía
1058 0 6

Виновна ли съм?

 

Душата ми е в стъклена преграда

Без дъх съм...

Но пожари ме горят като на клада

Виновна ли съм?

Страх ме е да вярвам,

че осъдена съм на вечно страдание...

Защото ОБИЧАМ.

Нима това е престъпление?

От кога?

Не разбирам...

Иначе НЕ МОГА!!!

Ако не обичам - умирам...

© Марина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??