22 мар. 2008 г., 18:57

Виновно си, сърце... 

  Поэзия
1581 0 4

Виновно си, сърце, мълчи!

Виновно си, че пак обичаш!

Нима забравило си ти от обич как боли?!

Виновно си, сърце, нали?

Виновно си, че все прощаваш и приемаш пак!

Виновно си, сърце, мълчи!

Затова мечтите ти не ще намерят бряг.

Виновно си, сърце, нали?

Тъгата пак е гост пред твоя праг.

Виновно си, сърце, и те боли,

в тебе има рана, рана от безброй лъжи

и една любов коварна. Виновно си, сърце, и те боли!

Защо отричаш?! Просто замълчи!

© Гергана Славчева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??