На момичетата от сайтовете за запознанства
Описвате се тайни,
защото сте незнайни.
С душа на монахини,
портрет по монокини
С лица - като картини
от времената минали,
преди петдесет -
отдавна, в оня век.
Кои сте вий - не знайте,
не мож да се познайте.
Правите се млади,
но сте вече баби.
Мъжете ни обичате,
любовно им се вричате.
Всичко обещавате -
така ги задължавате.
А нашите момчета -
разгонени прасета.
Питомното ще подминат,
хукват дивото да дирят.
Я си ги вижте мъжете -
отчаяни са клетите.
Докато се правите млади -
забърcват другите баби.
© Нели Все права защищены