29.03.2007 г., 16:22 ч.

Виртуални запознанства 

  Поезия
873 0 1

На момичетата от сайтовете за запознанства

 

Описвате се тайни,

защото сте незнайни.

С душа на монахини,

портрет по монокини

 

С лица - като картини

от времената минали,

преди петдесет -

отдавна, в оня век.

 

Кои сте вий - не знайте,

не мож да се познайте.

Правите се млади,

но сте вече баби.

 

Мъжете ни обичате,

любовно им се вричате.

Всичко обещавате -

така ги задължавате.

 

А нашите момчета -

разгонени прасета.

Питомното ще подминат,

хукват дивото да дирят.

 

Я си ги вижте мъжете -

отчаяни са клетите.

Докато се правите  млади -

забърcват другите баби.

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • коло те обичам!!!!!!!!нали за това ги публикувам тук,за да те впечатля. ама ти май само чакаш да се появя и ме започваш. това определено е любов.
Предложения
: ??:??