И този път се разминахме
във виртуалното пространство,
един към друг ли изстинахме -
остана някак неясно.
Ти ме чакаше онзи ден,
аз теб - предишната нощ,
мен ме нямаше, ти не дойде,
неизживяна оказа се тази любов.
Аз пишех, виртуално целувах,
прегръщах те силно дори,
в нета за теб съществувах
и реалността за теб я убих!
© Богдана Маринова Все права защищены
харесах!